Valoimpulssihoidot

IPL Valoimpulssihoidolla voidaan muuttaa ihon ulkonäköä tehokkaasti; puhdistaa ja parantaa aknea, poistaa ihon punaisuutta, pigmenttiläiskiä sekä auringon aiheuttamia vaurioita.​ Lisäksi valoimpulssilla voidaan pysyvästi poistaa ihokarvoja.

 

Valoimpulssihoito vapauttaa sinut karvanpoistosta ja koko asian ajattelusta. Ei sänkeä, eikä ärtynyttä ihoa. Valoimpulssi tehostaa myös ihon omaa kollageenin tuotantoa ja näin iho voi paremmin ja on sileämpi lisäksi valoimpulssilla voidaan vaalentaa pigmenttimuutoksia ja sisäänkasvaneista ihokarvoista aiheituneita ihomuutoksia.

 

Lempeä, kivuton ja turvallinen tapa poistaa ihokarvoja pysyvästi.

Poistamme häiritsevät ihokarvat helposti, nopeasti ja kivuttomasti IPL-valoimpulssihoidolla. Karvat voidaan poistaa pysyvästi esimerkiksi kasvoista, kainaloista, bikinialueelta, selästä, rintakehästä, sääristä ja reisistä.

 

Kasvoille

 

IHON NUORENNUS
Ihon nuorennushoidossa valo kuumentaa ihokudoksen kollageenisäikeitä ja vapauttaa välittäjäaineita soluväliaineeseen, jonka vaikutuksesta fibroplast-solut moninkertaistuvat. Näin ollen kollageenin ja elastiinin määrä lisääntyy ja iho tulee kimmoisammaksi.

Ihon nuorennushoito uudistaa ihokudosta kokonaisvaltaisesti solutasolta asti. Suositus 3-10x viikon välein.

COUPEROSA
Valo imeytyy ihon pintakerroksen eli orvaskeden läpi. Se kuumentaa verisuonen plasman, jolloin verisuoni pilkkoutuu ja koaguloituu ihon oman aineenvaihdunnan kautta pois.

Verisuoni tuhoutuu noin kolmessa viikossa. Ensin hoidettu verisuonialue saattaa muuttua tummemmaksi kunnes lopulta koaguloituu ihon aineenvaihdunnan kautta pois. Suositus 3-5x kolmen viikon välein.

PIGMENTTI
Valo imeytyy melaniiniin tuhoten häiriintyneen pigmentin ihosta. Melanosyytit tuhoutuvat ja poistuvat ihon oman aineenvaihdunnan kautta pois poistaen pigmenttiläikät,joissain tapauksissa jopa yhdenkin käsittelykerran jälkeen. Yleisesti ottaen vaaditaan kuitenkin 3-5 käsittelyä. On syytä muistaa, että maksaläiskät tulevat uudelleen, jollei ihoa suojata auringolta. Suositus 3-5x kahden viikon välein.

AKNE
Valo rauhoittaa ja poistaa aknebakteereja sekä imee ihosta ylimääräistä talia ja epäpuhtauksia. Talin määrän vähentyessä myös epäpuhtauksien leviäminen vähenee ja ihohuokonen supistuu. Ainoa FDA:n hyväksymä hoitomuoto, jolla voidaan hoitaa acne vulgarista, pustulaarista sekä komedo-aknea ja joka samalla hillitsee aknen leviämistä. Suositeltava sarjahoito noin 1-2 viikon välein niin kauan kuin tarpeen  ongelmasta riippuen.

Mikä on IPL?

-Lyhenne IPL tulee englanninkielisestä termistä Intense Pulsed Light, suomeksi valoimpulssi. Valoimpulssiteknologialla pystytään poistamaan ihokarvoja pysyvästi koska valoimpulssi muuttuu lämmöksi, joka tuhoaa ihokarvan juuren.

Tuloksia jo ensimmäisellä kerralla!

-Suosittelemme 4-10 hoitokertaa, mutta jo ensimmäinen kerta poistaa lopullisesti ne karvat, jotka ovat oikeassa kasvuvaiheessa hoitoa tehtäessä. Hoitokertojen määrät ovat hyvin yksilöllisiä.

-Valoimpulssihoito ei satu ja on näin ollen useita muita karvanpoistomenetelmiä hellävaraisempi ja miellyttävämpi.

ipl_1.png
ipl_2.png
ipl_6.png
ipl_7.png
ipl_5.png

Aethera Isolaz valoimpulssilaitteella voidaan tehdä karvanpoistoa niin käsivarsille, jaloille, bikinirajalle kuin myös kasvoille. Menetelmä on nopea ja kivuton hoitomuoto häiritsevien tummien ihokarvojen poistoon. Jokainen käsittely tuhoaa olemassa olevia, näkyvissä olevat karvat tehokkaasti, mutta karvan juuritupen vierellä olevat aihiot eli lepovaiheessa olevat karvat joudutaan käsittelemään uudestaan.

Valoimpulssi imun avulla työntää karvatupen esiin, jolloin valo pääsee 100% karvatupen sisään. Näin ollen karva tuhoutuu, jonka seurauksena se putoaa parin viikon aikana. Suositellaan 3-10 kerran sarjaa 4-6 viikon välein kunnes hoitotulos saavutetaan.

Huomioitavaa ennen valoimpulssi-hoitoa: Ihokarvoja ei saa sokeroida, vahata, epiloida tai nyppiä kuuteen viikkoon ennen hoitoa. Vain karvojen ajelu/höyläys on sallittua. Ajele/höylää ihokarvat ennen varsinaista hoitoa edeltävänä tai samana päivänä!