Kauden tuote

vita_c_booster_mainos (4).png

Energiaa kevätiholle! ☀️Onko talven jäljiltä iho samea ja eloton? Saritan suositus on ottaa C-vitamiini seerumi kotihoitoon päivä-ja yövoiteen alle buustaamaan. 🍊

Vita C booster - seerumi sisältää korkeapitoista C- ja E-vitamiinia sekä soijaflavonoideja. C-vitamiini kirkastaa, vaalentaa pigmenttimuutoksia, vahvistaa verisuonten seinämiä (couperosa), ennaltaehkäisee tulehduksien syntyä ja antaa elinvoimaa ja henkua ihollesi. E-vitamiini suojaa ihoa ja estää kosteuden haihtumisen ihosta lisäksi se tukee C-vitamiinin pitkäkestoista vaikutusta soluissa. Soijaflavonoidit stimuloivat kollageenintuotantoa saaden ihon napakoitumaan.

Ihosta tulee nopeasti kirkas ja kuulas ja se saa takaisin hehkunsa. Lisäksi tehokkaana antioksidanttina estää solujen hapettumisen.

Ennenaikaisen ihon vanhenemisen pahimmat viholliset ovat UV-säteet, tupakointi ja ilmansaasteet, joita kutsutaan vapaiksi radikaaleiksi. Nämä ikävät vapaat radikaalit aiheuttavat solujen hapettumisen ja näin iho alkaa ikääntyä.

Ei hätää erityisen vahva antioksidantti C-vitamiini estää solujen hapettumisen ja retipalm Vita C boosterissa sitä on rutkasti!

 

Vaikuttavat ainesosat:
C-Vitamiini 15%, E-vitamiini, soijaflavonoidit.

Soveltuvuus:
– couperosa,
– pigmentoitunut iho,
– väsynyt ja harmaa iho,
– ikääntynyt iho,
– sopii kaikenikäisille.

Haluatko itsellesi tämän upean seerumin? Hommaa se itsellesi www.kbspatampere.com/retipalmkauppa