IDEOLOGIA

 

Medical Spa- elämys

Tieteellisesti todistetut kasvohoidot vaativaankin ihonhoitoon. Hoidot tehdään tuotteilla, joilla pystytään vaikuttamaan ihoon pintaa syvemmällä. Hoitotuotteet vaikuttavat ihosoluissa muuttaen ihon toimintaa taas terveempään suuntaan, jolloin ihosta tulee kirkas, kuulas, tasaisen värinen ja ihanan pehmeä. Spa-elementit syntyvät rauhallisesta hoitoympäristöstä ja hemmottelevasta hieronnasta kasvohoidon yhteydessä.

Jokainen iho on erilainen ja iho muuttuu jatkuvasti. Siksi jokainen hoito räätälöidään paikan päällä sinun ihosi tarpeiden mukaan.

 

tippa.png
hylly_uudet_kevät_2019.jpg

Hoitotuotteet

 

Medical Spa- kasvohoidot toteutetaan aina laadukkaan ja paljon tutkitun retipalm derma cosmetic © -  sarjan tuotteilla. Tuotteet perustuvat aina vain tieteellisesti todistettuihin raaka-aineisiin, kuten happoihin ja retinoleihin. Tuloksellinen ihonhoitosarja, joka ei sisällä haitallisia, allergisoivia ainesosia. Lisäksi tuotteet ovat tyhjiössä, jolloin ei tarvita kovia säilöntäaineita.

Kaikki kasvohoitomme ovat erikoishoitoja. Jokainen iho on erilainen ja iho muuttuu jatkuvasti. Niinpä jokainen hoito loppuviimein räätälöidään paikan päällä sen hetkisen tarpeen ja sinun toiveidesi mukaan.

retipalm on saksalainen huippusarja, jossa panostetaan hoitotuloksiin ja tulokselliseen ihonhoitoon. Saksassa retipalm on käytössä niin kosmetologeilla, mutta myös ihotautilääkäreillä ja apteekeissä. retipalm on kosmetiikkaa, mutta isoimmat pitoisuudet ovat lääkevoiteen rajalla.

retipalm Logo_MAC_Silber_Orange.jpg
KB-6_edited.jpg

Hoitajanne Sarita Mattila

 

 

  • SKY-Kosmetologi

  • Sertifioitu retipalm -  kosmetologi

  • Valtuutettu retipalm - kouluttaja

  • KB:n omistaja

  • Merkonomi

  • Medical-Spa asiantuntija

  • Retipalm derma cosmetic founder ja maahantuoja

ERIKOISTUNUT IHONHOITOON:

MEDICAL-SPA- HOIDOT

" Takaan, että hoidoissani rentoudut ja saat ihosi hehkumaan uudella tavalla! Kohota siis ihonhoitosi uudelle tasolle ja koeta retipalmia! "

Sydämellisesti,

Sarita Mattila