MEISTÄ

 

Medical Spa- elämys

Tieteellisesti todistetut kasvohoidot vaativaankin ihonhoitoon. Hoidot tehdään tuotteilla, joilla pystytään vaikuttamaan ihoon pintaa syvemmällä. Hoitotuotteet vaikuttavat ihosoluissa muuttaen ihon toimintaa taas terveempään suuntaan, jolloin ihosta tulee kirkas, kuulas, tasaisen värinen ja ihanan pehmeä. Spa-elementit syntyvät rauhallisesta hoitoympäristöstä, sekä useimmat kasvohoitomme sisältävät hemmottelevat hieronnat.

Jokainen iho on erilainen ja iho muuttuu jatkuvasti. Siksi jokainen hoito räätälöidään paikan päällä sinun ihosi tarpeiden mukaan.

 

Hoitotuotteet

 

Medical Spa- kasvohoidot toteutetaan aina laadukkaan ja paljon tutkitun retipalm derma cosmetic © -  sarjan tuotteilla. Tuotteet perustuvat aina vain tieteellisesti todistettuihin raaka-aineisiin, kuten happoihin ja retinoleihin. Tuloksellinen ihonhoitosarja, joka ei sisällä haitallisia, allergisoivia ainesosia. Lisäksi tuotteet ovat tyhjiössä, jolloin ei tarvita kovia säilöntäaineita.

Kaikki kasvohoitomme ovat erikoishoitoja. Jokainen iho on erilainen ja iho muuttuu jatkuvasti. Niinpä jokainen hoito loppuviimein räätälöidään paikan päällä sen hetkisen tarpeen ja sinun toiveidesi mukaan.

retipalm on saksalainen huippusarja, jossa panostetaan hoitotuloksiin ja tulokselliseen ihonhoitoon. Saksassa retipalm on käytössä niin kosmetologeilla, mutta myös ihotautilääkäreillä ja apteekeissä. retipalm on kosmetiikkaa, mutta isoimmat pitoisuudet ovat lääkevoiteen rajalla.

KB SPA

retipalm Logo_MAC_Silber_Orange_ilmantau

KB Spa Tampere

Hämeenkatu 18, 5 krs.

33200 Tampere

044-5959948

info@kbspa.fi

www.kbspatampere.com

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon