KB-6.jpg

 Sarita Mattila
 

 Sky-Kosmetologi,

 Sertifioitu retipalm kosmetologi ja   Ihokouluttaja
 KB Spa Omistaja

 info@kbspa
 

Valmistuin Hämeen-kosmetologikoulusta vuonna 2010 ja aloitin uran työskentelemällä ensin kosmetiikkamyyjänä apteekissa. Huomasin nopeasti, että myyntityö ei anna minulle tarpeeksi, joten hakeuduin hoitotyöhön -  sainkin työpaikan Tampereen kylpylässä. Spa hoidot ovat ihania, mutta jälleen jotain uupui; halusin tarjota asiakkaille tuloksia ja pitkäaikaista asiakassuhdetta - se vain ei valitettavasti toteudu, kun ollaan lomamatkalla kylpylässä ja hoidotkin ovat siksi suunniteltu vain hemmotteleviksi. Päällimmäisenä mielessäni oli tuloksellinen ja tehokas ihonhoito, joilla ihossa näkee selkeän muutoksen heti hoidon jälkeen. Oli luonnollista yhdistää nämä kaksi suuntaa Medikaalisuus- ja Spa-tyyppinen hemmottelu. Toimin hetken yrittäjänä toisen kauneushoitolassa -Tammikuussa 2013 minulla oli oma liike Satakunnankadulla, josta kaikki hyvä alkoi. 

Halusin omaan hoitolaan jonkin tuotesarjan, joka vastasi omia korkeita kriteerejä ja sarjaa, jota muilla ei vielä ole. Näin lähdin etsimään sitä täydellistä hoitolasarjaa, jossa yhdistyisi teho, raikkaus, puhtaus sekä hellävaraisuus. Hetkeä myöhemmin löysin itseni Düsseldorfin isoilta kauneusmessuilta keskustelemassa retipalmin perustajien Elke ja Hörs Müllerin kanssa. Keväällä 2013 alkoi yhteistyömme retipalmin kanssa - nykyään toimin yksinoikeudella Suomen retipalm maahantuojana ja koulutan tuotteisiin kaikki jälleenmyyjät eli kauneushoitolat ja kosmetiikkamyymälät.

 

Vastapainoksi myyntityölle teen rakastamaani hoitotyötä, nautin suunnattomasti asiakaskohtaamisista ja, että voin itse omilla käsillä antaa iloa ja nautintoa muille. Se hetki, kun asiakas nousee hoitopedistä kasvot hehkuen, mieli rentona voin olla tyytyväinen työhöni. Vaikka olenkin työssäni melkoinen perfektionisti olen todella rento ja huumorintajuinen ihminen. Jaan mielelläni asiakkaiden kanssa ilot ja surut, olen avoin ja suvaitsevainen.

"Takaan, että hoidoissani rentoudut ja saat ihosi hehkumaan uudella tavalla! Kohota siis ihonhoitosi uudelle tasolle ja koita retipalmia!"

Sydämellisesti,

Sarita Mattila