Uusi vuosi - uusi iho, uusi minä! 

Yrttikuorinta

sis. 2 hoitoa

Tarjous voimassa 03.01 - 29.02.2020

retipalm Yrttisyväkuorinta muuttaa ihosi -  uusi iho  vain viidessä päivässä! Sisältää kaksi hoitokertaa - itse kuorinta ja jatkohoito 5 päivän kuluttua.

Nyt:

199€

norm. 284€

K.I.S Krauten Implant System - Yrttisyväkuorinta Retipalm derma cosmetics -

Made in Germany

Soveltuu: Arvet, laajentuneet ihohuokoset, pigmenttimuutokset, juonteet.

Sisältää:

Ensimmäisellä hoitokerralla Yrttisyväkuorinta, toisella hoitokerralla kosteuttava kasvohoito (n. 5-7 päivän kuluttua hoidosta) hilseillyt

kuollut ihosolukko hierotaan pois ja kosteutetaan perusteellisesti.

Perustuu: Yrttilesitiinihiukkasten kuorivaan vaikutukseen

Yrttilesitiinihiukkaset ovat mikroskooppisen pieniä kuituja, jotka läpäisevät ihon pinnan imeytyen ihon kerroksiin. 5 päivän kuluessa ihon uloin kerros kuoriutuu ja iho alkaa hilseillä. (Huom! kosmetiikka ei koskaan vaikuta verinahkaan asti) Hoito ei kuitenkaan ohenna ihoa vahvojen happokuorintojen tapaan, vaan vahvistaa sitä luonnollisesti.

Heti hoidon jälkeen iho voi olla hiukan turvonnut ja punoittaa, kuvassa yllä vasemmalla. 5 päivän kuluessa ihon uloin kerros kuoriutuu ja iho alkaa hilseillä. On hyvin yksilöllistä kuinka nopeasti iho alkaa hilseilemään ja kuinka paljon iho hilseilee. Jatkohoidon jälkeen hilseily loppuu.

Kuukauden tuote: Cell Power 67,00€ 30ml

 

 

Tehovalmiste, joka täydentää välittömästi solujen energiavarastoja.
Solujen energia tuotannolla on suora vaikutus aktiivisien ainesosien imeytymiseen. Ilman energiaa solujen uusiutuminen on mahdotonta.
Kun solujen energiatuotannossa on vajetta, on retipalm Cell Power ideaalinen kompensoimaan tätä.

“Vapaat radikaalit” ovat näiden myrkkyjen aiheuttamia ne tuhoavat ja aiheuttavat mutaatioita (kasvaimia) solujen omassa DNA:ssa.
Normaalisti ihosoluissa on niiden omia suojamekanismeja, jotka korjaavat kyseisiä epämuodostumia, mutta ne tarvitsevat energiaa toimiakseen. Solujen energia taso riippuu myrkkyjen määrästä elimistössä, eli enemmän myrkkyjä > vähemmän energiaa.

Tämä johtuu proteiinisynteesin heikentymisestä sekä ATP (=entsyymi joka ohjaa solujen energia tuotantoa) tasojen romahtamisesta. Energia “tukoksen” tuloksena valkosolut (=kehon omat immuunisolut) eivät pysty suorittamaan tehtäväänsä.
Cell Power tuo puuttuvan energian takaisin soluihin.

Solujen energia tuotantoa vahingoittaa:

-Saasteet
-Raskasmetallit
-Myrkyt elimistössä, joita aiheuttaa mm:

>Epäterveellinen ruokavalio

>Alkoholi >Stressi >Ikääntyminen

Todisteena Cell Power:in toiminnasta tunnet kevyttä kihelmöintiä ja lämpöä kasvoilla sekä kasvojen iho muuttuu punaiseksi; punoitus laskee muutaman minuutin kuluttua. Pienen molekyylikokonsa ansiosta aine imeytyy hyvin nopeasti ihon syvimpiin kerroksiin ja energia tuotanto voi alkaa > vanhentuneen ja vaurioituneen ihon korjaus nopeutuu.

“Oven avaajana” retipalm Cell Power korjaa ihoa retipalm –jatkokäsittelyä varten. Tämä on Cell Power:in ominaisuus, joka avaa tien kaikille aineille ihosoluihin > täytyy siis muistaa, että solujen ovet ovat nyt auki myös haitallisille aineille > on siis hyvin tärkeää käyttää retipalm –tuotteita jatkokäsittelyssä, jotta voidaan varmistua, ettei soluihin pääse vahingollisia- tai tuntemattomia aineita.

Uudista ihosi kotona soluja uudistavalla detox- kuurilla. Joka ilta käytettävällä emulsioilla on huomattavia vaikuttuksia ihoosi!

KB SPA

retipalm Logo_MAC_Silber_Orange_ilmantau

KB Spa Tampere

Hämeenkatu 18, 5 krs.

33200 Tampere

044-5959948

info@kbspa.fi

www.kbspatampere.com

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon